سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۹
بانوان با محوریت مدارس، مساجد، روضه‌های خانگی و اجتماعات شبانه در خط مقدم جهاد تبیین قرار گیرند

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران با تأکید بر ظرفیت اثرگذاری بانوان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، چهار محور مدارس، مساجد، روضه‌های خانگی و اجتماعات شبانه را بسترهای اصلی نقش‌آفرینی بانوان در گفتمان‌سازی دینی و جهاد تبیین دانست.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین منصور باقربیک، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران، در جلسه شورای امور بانوان دماوند، با اشاره به نقش‌آفرینی بانوان در تحولات فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: بانوان در برهه حساس و سرنوشت‌ساز کنونی نشان داده‌اند که از ظرفیت اثرگذاری بالایی در عرصه فرهنگی و اجتماعی برخوردارند و می‌توانند با تکیه بر ایمان و بصیرت، در خط مقدم گفتمان‌سازی دینی و فرهنگی نقش‌آفرینی کنند.

وی با تأکید بر ضرورت جهت‌دهی به ظرفیت‌های بانوان افزود: چهار عرصه مدارس، مساجد، روضه‌های خانگی و اجتماعات شبانه باید به‌عنوان محورهای اصلی فعالیت‌های فرهنگی و جهاد تبیین مورد توجه قرار گیرند؛ چراکه این عرصه‌ها ظرفیت ارتباط مستقیم با نسل نوجوان، خانواده‌ها و بدنه اجتماعی را فراهم می‌کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به اهمیت مدارس در تربیت نسل آینده تصریح کرد: راه‌اندازی هیئت‌های دانش‌آموزی و برگزاری نشست‌های تبیینی و بصیرتی باید در محیط‌های آموزشی دنبال شود تا مدارس به کانونی برای آگاهی‌بخشی و تقویت مبانی فکری و اعتقادی نوجوانان تبدیل شوند.

حجت‌الاسلام باقربیک همچنین اجتماعات شبانه مردمی را از ظرفیت‌های مهم برای فعالیت‌های تبیینی دانست و گفت: این اجتماعات باید با افزایش سه‌برابری جمعیت شرکت‌کنندگان و تقویت محتوای فکری و فرهنگی برنامه‌ها، با جدیت بیشتری دنبال شوند.

وی در ادامه بر ضرورت احیای جایگاه مساجد در فعالیت‌های فرهنگی تأکید کرد و سامان‌دهی ظرفیت‌های مردمی و اجرای برنامه‌های جذاب مذهبی را از الزامات تبدیل مساجد به پایگاه‌های فعال دینی برشمرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران در پایان، روضه‌های خانگی را چهارمین محور نقش‌آفرینی فرهنگی بانوان دانست و خاطرنشان کرد: تقویت این محافل به‌عنوان سنتی اصیل و ریشه‌دار، نیازمند همت و مشارکت بانوان است.

وی با قدردانی از تلاش‌های بانوان حاضر در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، بر تداوم فعالیت‌های آنان در مسیر ترویج معارف دینی و تقویت گفتمان فرهنگی تأکید کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha